Een feestelijke kerst met een kersenrood Falcon fornuis

Een feestelijke kerst met een kersenrood Falcon fornuis

Speciaal voor kerst zetten we het chique kersenrode fornuis Elise 90 van Falcon in de spotlights! De opvallende rode kleur is een knipoog naar kerst en kerstballen. Bovendien past dit speciale 90 centimeter fornuis in elke keuken.

Een rood fornuis: een echte blikvanger

Hou je van traditionele cookers met de functies van een modern fornuis? Dan is de Elise 90 echt iets voor jou. En in de rode kleur is deze blikvanger een uitzonderlijke telg van de Falcon fornuizen familie, omdat bij het opvallende design duidelijk rekening is gehouden met de feestdagen. Hiermee zet je gegarandeerd een feestelijk kerstmenu op tafel! De Elise 90 Cherry edition heeft twee ovens: een heteluchtoven en een multifunctionele oven. Met de multifunctionele oven kan de bereidingswijze worden afgestemd op de gerechten. Een cake bakken met alleen bovenwarmte, een pizza met onderwarmte en de grill of juist een ovenschotel bereiden door luchtcirculatie. De fornuizen zijn er niet alleen met grote gaspitten, maar ook voor liefhebbers van inductie. Voor elk kerstdiner is er een scala aan mogelijkheden.

De Falcon Elise

De draaiknoppen van het fornuis zijn aluminium afgewerkt en ontworpen in kruisvormige knoppen, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Daarnaast heeft het fornuis een opvallende aluminium afwerking, licht afgewerkte portiergrepen en zwaargewicht deuren. De Elise is zo ontworpen dat het fornuis eenvoudig en snel te besturen is. De Falcon Elise is in 2010 gelanceerd met de Elise 100 en Elise 110 en is naast rood rode ook verkrijgbaar in een reeks andere onweerstaanbare kleuren, zoals gloss black, cream, stainless steel, orange en china blue.  Klik op de foto om een brochure aan te vragen!

Falcon fornuis Elise 90 rood

Fornuis Falcon Elise 90 in kersenrood - inductie





Brochure over Een feestelijke kerst met een kersenrood Falcon fornuis aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:




De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.



BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP