pinterest
Koken met Scandinavische traditie

Koken met Scandinavische traditie

De traditionele Scandinavische keukens blinken uit door kleine stilistische details en de heerlijke geur van vers gebakken brood. Alles heeft stijl, zelfs de afzuigkap. IKEA heeft twee strak vormgegeven, witte afzuigkappen in de nieuwe collectie, die de Scandinavische traditie in je keuken brengen.

 FotoKoken met Scandinavische traditie

FÖRTROLLA afzuigkap

De bijzondere vorm van de FÖRTROLLA afzuigkap is een echte blikvanger voor je keuken. Aan beide kanten van de afzuigkap is een traditionele Scandinavische afbeelding gestanst in de vorm van een bloem, die doet denken aan de Zweedse klederdracht. FÖRTROLLA heeft drie standen en een groot rond afzuigvlak, waardoor kookgeuren effectief worden afgevoerd. Het vetfilter kan in de afwasmachine en de twee halogeen lampen zorgen dat je perfect zicht hebt op de potten en pannen op het fornuis.

FotoKoken met Scandinavische traditie

HARMONISK AFZUIGKAP

Ook de strakke en moderne HARMONISK afzuigkap van IKEA brengt je keuken in moderne Scandinavische stijl door de zachte organische vormen. Deze afzuigkap is een eyecatcher in de keuken, maar kan ook ongemerkt opgaan in de omgeving. Middenvoor is het touch controle-panel, om alle functies eenvoudig te bedienen. HARMONISK heeft 4 verschillende standen en een energiezuinige LED verlichtings-strip voor goed zicht op de pannen.

Strak, stijlvol en onmisbaar in een keuken met Scandinavische stijl.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen