pinterest
Houten keukens met karakter

Houten keukens met karakter

Houten keukens zijn echte sfeermakers en een aanwinst voor je huis. Je hebt keuze uit strakke modellen, kadermodellen of gegroefde modellen. In licht of donker hout en in grove structuren of juist met een fijnere nerf. Elke houten keuken is uniek. En is je budget niet toereikend voor hout, dan zijn er altijd nog mooie alternatieven. Want met het uitgebreide aanbod van hout- en fineerassortimenten kan je altijd een houten keuken samenstellen, die past bij jouw persoonlijke smaak en budget.

Samen met Keller Keukens nemen we houten keukens onder de loep.

FotoHouten keukens met karakter

Passend bij jouw woonstijl

De keuze voor het hout en de fronten van je nieuwe keuken hangt onder andere af van je favoriete woonstijl. Het is maar wat je zelf het mooist vindt. Heb je een warm, landelijk interieur? Met een houten kadermodel of gegroefde keukenfronten zorg je voor een passende karakteristieke uitstraling. En met een werkblad van natuur- of composietsteen versterk je het natuurlijke karakter.

FotoHouten keukens met karakter

Pas je graag de laatste trends toe in de keuken? Laat je nieuwe houten keuken dan afwerken met een zwarte structuurlak. Om de keuken een nog luxere uitstraling te geven is deze keuken voorzien van een donker composietstenen werkblad. Een stijlvolle landelijke keuken en helemaal van nu. Lees meer

FotoHouten keukens met karakter

Houtsoorten en afwerking

Keukens zijn er in verschillende soorten hout en afwerkingen, maar wat past het best bij jou? Naast de keuze voor een houtsoort heeft ook de afwerking van het hout invloed op de uitstraling van je keuken. Voor een authentieke look kan je de houten keukenfronten laten voorzien van een natuurlijk gekleurde beits. Wil je wel de houtstructuur behouden, maar een meer opvallende kleur? Dan kan je de keuken laten lakken in één van de vele NCS-kleuren in zijdeglans- of structuurlak.

FotoHouten keukens met karakter

Voor ieder budget

Je keuze hangt niet alleen af van je favoriete keukenstijl, maar natuurlijk ook van je beschikbare budget. Daarom biedt Keller Keukens alternatieven in materialen en afwerkingen voor ieder budget, zonder dat het ten koste gaat van de uitstraling van de keuken.

Je kan je persoonlijke houten keuken op verschillende manieren samen stellen. Geef je de voorkeur aan natuurlijke producten? Dan passen houten keukenfronten, leverbaar in verschillende modellen met diverse kaders, perfect. Je kan ook kiezen voor houtfineer. De kern van de fronten bestaat uit MDF, die wordt voorzien van een echt houten toplaag. Dat is iets vriendelijker voor je portemonnee maar heeft nog steeds de uitstraling van massief hout.

FotoHouten keukens met karakter

Kunststof houtrepro's

Houd je van de warme, natuurlijke uitstraling van hout maar past een houten keuken niet binnen jouw leefsituatie of budget? Dan bieden de kunststof houtrepro’s uitkomst. Melamine deuren met hout-look zijn beschikbaar in veel verschillende varianten. Bovendien zijn ze aantrekkelijk geprijsd, makkelijk te onderhouden en haast niet van echt hout te onderscheiden. Een kunststof houtrepro maakt je keuken dus voordeliger, zonder zijn natuurlijke look te verliezen.

Hoewel het niet van echt is te onderscheiden, is het houtdecor hier van kunststof. De open kasten, hier in mat zwart kunststof, kunnen ook gelakt worden. Het stenen aanrechtblad in marmerlook kan ook in laminaat.

FotoHouten keukens met karakter

FotoHouten keukens met karakter

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen