Genieten van pizza ...met Cuisine pizzames

Om lekker te genieten van pizza is een goed pizzames een vereiste. Met het nieuwe Cuisine pizzames van Diamant Sabatier snijdt u heel eenvoudig de pizza in hapklare stukken. Géén geknoei, getrek of gescheur meer.

De Cuisine pizzamessen hebben een rond lemmet voor een optimale grip op de pizza. Het lemmet en de angel zijn vervaardigd uit één stuk roestvrij Molybdeenstaal. Ze zijn daardoor extra hard en elastisch en hebben een grote corrosiebestendigheid. De gaten in diamantvorm zorgen voor minder kleven aan het lemmet en dus voor makkelijker snijden. De heftschalen van ABS kunststof zijn vastbesloten aan de angel. Traditioneel, sfeervol design met klinknagels. De gelaste dural-krop is licht en rond, prettig om mee te werken.

 Diamant Sabatier    

Diamant Sabatier messen worden gemaakt bij het stadje Thiers in de Franse Auvergne, waar al meer dan 500 jaar messen gemaakt worden. Dit traditionele vakmanschap, gecombineerd met de nieuwste productietechnieken, vormt de basis van het succes. Diamant Sabatier hanteert zeer hoge kwaliteitsnormen en kan daardoor levenslange garantie op elk product verlenen. Deze garantie omvat alle materiaal- en fabricagefouten.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Sabatier


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief