Frisse kleuren in de keuken met deze nieuwe werkbladen

Frisse kleuren in de keuken met deze nieuwe werkbladen

Haal de zomer in huis met de nieuwste Dekton kleuren geïnspireerd op altijd bruisende steden die gegarandeerd zullen zorgen voor een instant en fris zomergevoel voor ieder project. Bekijk de nieuwste kleuren werkbladen die bijdragen aan een zonnig humeur in huis.

Dekton werkbladen voor een zonnige look in de keuken

Werkblad Dekton Vienna voor de keuken met witte glanzende kleur

Dekton® VIENNA XGloss Basiq Collection: Met een witte, glanzende gespikkelde kleur die helderheid geeft en het beste uit elke ruimte haalt. 

Werkblad Dekton Nayla voor de keuken met matte witte kleur voor een heldere look in de keuken #werkblad #keuken

Dekton® NAYLA Natural Collection: Een matte, witgespikkelde kleur die ieder interieur een heldere, ruime uitstraling geeft. Het is de ideale kleur voor subtiele projecten vol licht waar esthetische eerlijkheid het vaandel. 

Werkblad Dekton Qatar voor de keuken met glanzende beige gespikkelde kleur die doet denken aan de rust van zand en het strand #werkblad #keuken

Dekton® QATAR XGloss Basiq Collection: Een glanzende beige gespikkelde kleurschakering die doet denken aan de rust van het zand en de schoonheid van de woestijn.

De nieuwe Dekton® heeft drie kleuren XGloss Basiq. Mechanisch gepolijst materiaal met een stralende kristalglans. Na de XGloss Solid collectie met effen kleuren en de XGloss Natural collectie met marmerlooks is dit de derde XGloss collectie met toegankelijke kleuren voor een groot publiek. Met de natuur als inspiratiebron laat deze kleur zich gemakkelijk toepassen in de meest inspirerende en grensverleggende projecten.

De nieuwe werkbladen zijn een combinatie van tijdloos design, vooruitstrevende eigenschappen en ze zijn hitte- en vlekbestendigheid.

Verkrijgbaar via Arte

 

Brochure over Frisse kleuren in de keuken met deze nieuwe werkbladen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP