Een echte Boretti voor buiten

We kennen het Italiaanse merk van de prachtige, robuuste fornuizen. Maar inmiddels heeft Boretti een imposant en compleet assortiment keukenapparatuur opgebouwd en is het merk niet meer weg te denken uit de hoofden èn de keuken van de echte kookliefhebber. Maar naast koelkasten, afwasmachines, (stoom)ovens en al het andere keukenapparatuur, levert Boretti ook Outdoor Kitchens, oftewel, luxe barbecues.

Houten modules & Da Vinci Top

De overtreffende trap van luxe, comfort en genieten in de buitenlucht, dat is koken op een Boretti Outdoor Kitchen. Deze zijn de gewone barbecue ver voorbij en bieden alle comfort die u ook in uw eigen keuken gewend bent. Met de exclusieve teakhouten modules kan een complete buitenkeuken naar wens ontworpen èn ingericht worden. In de apparatuurmodules kunnen diverse andere apparaten worden ingebouwd. Daarin is de keuze enorm; van een oven en magnetron tot een biertap en een koelkast. Het kan net zo luxe en uitgebreid als u zelf wilt. De losse teakhouten kasten zijn 60 cm en zijn voorzien van een links- of rechtsdraaiende deur en voorzien van een granieten blad.  Dankzij de stevige zwenkwielen zijn de teakhouten modules eenvoudig te verplaatsen.

 

De Boretti Da Vinci Top BBQ is ideaal om in- en op te bouwen in een bestaande of nieuwe buitenkeuken. De multifunctionele BBQ is voorzien van drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van 3.8 kWh, een infrarood grillspit-brander, een infrarood bodembrander èn een zijbrander waarop u bijvoorbeeld sauzen en soepen kunt bereiden. De ‘Da Vinci’ is een luxe alleskunner. Met drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van 3.8 kWh, ‘pakt’ hij verschillende soorten gerechten tegelijkertijd. Daarnaast biedt de Da Vinci een infrarood grillspit-brander, een infrarood bodembrander én een zijbrander waarop u bijvoorbeeld sauzen en soepen kunt bereiden. De gasfles is eenvoudig aan- en af te sluiten gasfles. De Da Vinci Outdoor Kitchen is standaard leverbaar in zwart of wit, maar is in alle gewenste RAL-kleuren te bestellen.

Als u kiest voor een Boretti Outdoor Kitchen, kiest u naast kwaliteit, topdesign èn gebruiksgemak ook voor zekerheid. Net als voor alle Outdoor Kitchens van Boretti geldt de 2 jaar lange gratis garantie met service aan huis. En daar is het merk uniek in.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Boretti


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief