Nieuwe downdraft afzuigkap van Smeg

Nieuwe downdraft afzuigkap van Smeg

Ben je op zoek naar een afzuigkap voor je keuken- of kookeiland? De nieuwe downdraft afzuigkap KDD90VX van Smeg is een perfecte oplossing. De downdraft wordt geïnstalleerd in het keukenblad en is alleen zichtbaar als deze wordt ingeschakeld. Hierdoor wordt het kookoppervlak optimaal gebruikt en heeft de keuken een strakke en minimalistische uitstraling. Door de korte afstand tot de kookplaat en de randafzuiging heeft de downdraft een optimale afzuigcapaciteit.

Afzuiging met handige functies

De downdraft van Smeg heeft handige features, zoals een intensief functie die 10 minuten lang op vol vermogen lucht opzuigt. De slimme luchtzuiveringsfunctie zorgt ervoor dat de lucht in de ruimte 24 uur lang op de laagste stand en het laagste geluidsniveau wordt gezuiverd en wordt vervangen door frisse lucht van buiten. Een ideale functie voor rokerige ruimtes na bijvoorbeeld een feestje of een etentje.

Smeg downdraft afzuiging KDD90VX met handige functies en een moderne en luxe uitstraling

Een moderne en luxe uitstraling

De luxe en moderne uitstraling heeft de KDD90VX te danken aan het zwarte glas, de RVS omlijsting en de Touch Control bediening. De LED verlichting is voorzien van een dimmerfunctie, waardoor deze ook gebruikt kan worden voor de keuken. Als accessoire is er zelfs een afstandsbediening, waardoor de afzuigkap op afstand kan worden bediend. Lees hier meer specificaties van de KDD90VX van Smeg en bestel een gratis brochure


Brochure over Nieuwe downdraft afzuigkap van Smeg aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP