Stijlvolle pop-up afzuigkap van Franke

Stijlvolle pop-up afzuigkap van Franke

Bent u op zoek naar een afzuigkap voor het kookeiland, maar wilt u liever geen hangende afzuigkap in het zicht? Of heeft u een keuken onder een schuin dak of een fornuis direct tegen een raam aan, waar en hangende afzuigkap nauwelijks mogelijk is? Denk dan eens aan een downdraft afzuigsysteem die uit het aanrecht komt en alleen zichtbaar is, wanneer hij nodig is. Franke Kitchen Systems heeft zo'n strak en stijlvol systeem voor de keuken. De Downdraft van Franke trekt zich volledig terug in het aanrecht als hij niet wordt gebruikt. Is hij wel in gebruik, dan trekt het design ontwerp van de Downdraft de volle aandacht.

 Downdraft afzuigkap Franke    Downdraft afzuigkap Franke

De Downdraft: een stijlvol afzuig-systeem

De Downdraft afzuigkap van Franke past zich eenvoudig aan op de wensen van elke kok. De zwarte, glazen plaat in een roestvrijstalen frame komt op commando omhoog tot een maximale hoogte van 40 centimeter. Na gebruik zakt de kap weer terug in het aanrecht waar hij bedekt wordt door een zwart, glazen paneel. Dit frame sluit perfect aan bij de keramische kookplaten die steeds vaker worden gebruikt.

Naast het visuele en functionele karakter, heeft de Downdraft ook diverse handige, technische eigenschappen. De afzuigkap kent drie standen en een extra intensieve ventilatie. De verschillende niveaus zijn eenvoudig in te stellen met een touchscreen en afstandsbediening. De afzuigkap heeft daarnaast aan de bovenzijde een geïntegreerde LED-balk die voor verlichting rond de kookplaat zorgt.

De 88 centimeter brede Downdraft met geïntegreerde of externe ventilator kan voor zowel luchtafvoer als circulatie gebruikt worden. Deze circulatiestand vormt een ideale oplossing voor energiezuinige huizen. De circulatie zorgt voor een ventilatiesysteem met gefilterde lucht, waardoor er geen warmteverlies plaatsvindt. 

Afzuigkap downdraft voor de keuken van Franke


 

 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP