Keukenwerkbladen European Quartz

Keukenwerkbladen European Quartz

Bent u op zoek naar een exclusief en krasvast keukenblad in een spraakmakende kleur? De European Quartz (EQ) collectie van Dekker Zevenhuizen is bestand tegen hitte en krassen en makkelijk te onderhouden. Een exclusieve en inspirerende collectie van composietsteen, waar prachtige kleuren en robuuste structuren centraal staan. Het volledig nieuwe assortiment telt maar liefst 32 hoogwaardige kleuren, in vier collecties –  elk met een eigen uitstraling.

Keukenblad European Quartz Ultimo Domino
Quartz Ultimo Domino
 
Erbi Quartz Concreto
Quartz Ultimo Concreto


Vier prachtige collecties

EQ Easystone is de collectie met neutrale kleuren, waarin hoogwaardig composietsteen wordt aangeboden voor aantrekkelijke prijzen.  EQ Classic bestaat uit tijdloze kleuren, die passen in iedere keuken. De EQ Premium collectie heeft natuurlijke en robuuste kleuren die passen in ieder interieur. En de EQ Ultimo collectie tot slot is een exclusieve en beslist inspirerende collectie, met opvallende kleuren en structuren. De ‘Silt’-structuur geeft kleuren een niet-egaal oppervlak, maar vertoont onregelmatige putjes, vouwen en verdikkingen om het materiaal te verlevendigen. De ‘Wave’-afwerking geeft het oppervlak een golvend patroon en vertoont onregelmatigheden.

Erbi Quartz Cemento
Quartz Ultimo Cemento 
 
Keukenblad Quartz Utlimo Santorini
Quartz Ultimo Santorini


Krasbestendig en onderhoudsvriendlijk

De EQ werkbladen zijn gesloten en niet poreus, zodat vlekken niet in het blad zullen trekken. Daarnaast zijn de bladen krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het blad kan worden schoongemaakt met de gebruikelijke zachte huishoudmiddelen en een microvezeldoekje. Multireinigers voor glas kunnen worden gebruikt om het blad vetvrij te maken. European Quartz is een machinaal vervaardigde hoogwaardige composietsteen en bestaat voor minimaal 93% uit natuurlijke quartz en voor het overige uit kleurstoffen en een polyester bindmiddel. Door een geavanceerde verdichtingstechniek ontstaat er een compacte stenen plaat.

Brochure over Keukenwerkbladen European Quartz aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP