CoolDeluxe inbouwkoelapparatuur van Neff

Neff onderscheidt zich bij alle huishoudapparatuur door oplossingen, die merkbare praktische verbeteringen met zich meebrengen en die in de branche qua gebruikscomfort en milieuvriendelijkheid telkens weer nieuwe normen stellen. Een actueel voorbeeld daarvan is CoolDeluxe, de nieuwe generatie Neff inbouwkoelapparatuur. De modellen tonen de wil tot perfectie op de drie punten comfort, perfecte ruimtebenutting en energie-efficiëntie - en overtuigen eens te meer door hun gedurfdheid en flexibiliteit.

Neff CoolDeluxe   Neff CoolDeluxe

Meer vrije ruimte, meer vrijheid

Het hart van de CoolDeluxe-serie is de doordachte compressor-oplossing: deze bevindt zich namelijk niet meer aan de achterzijde van het apparaat, maar is in de sokkelnis geïntegreerd. Resultaat: aanzienlijk meer binnenruimte. De onderste schuifla krijgt de volle diepte en daarmee tot 95 procent meer volume dan voorheen. Omgerekend betekent dat bijvoorbeeld dat u tot 16 literpakken melk extra in het apparaat kwijt kunt. Ook voor de keukenplanning opent de innovatieve techniek nieuwe perspectieven: aantrekkelijke highboard-oplossingen kunnen nu ook op ooghoogte worden gerealiseerd, waarbij het koelapparaat geheel en al aan het oog onttrokken wordt, want het storende ventilatierooster aan de bovenzijde van ombouwkasten is bij een oplossing als deze verleden tijd.

Premium in energie-efficiëntie en versheid

Met CoolDeluxe breidt Neff haar aanbod op het gebied van extreem zuinige inbouwapparaten uit met de Premium-functies VitaFresh en NoFrost. Zes CoolDeluxe-modellen bezitten de VitaFresh-techniek in speciale koelvakken, waar een temperatuur van iets boven 0 graden Celsius heerst. Een VitaFresh-vak met een luchtvochtigheid tot 95% zorgt ervoor dat groentes, salades en kwetsbaar fruit niet uitdrogen, maar knapperig vers blijven – tot drie maal langer dan in conventionele koelapparatuur. Een wat drogere 0°C-ruimte met ca. 50% luchtvochtigheid is bedoeld voor vlees, vis, worst en kaas. Het AirFresh-filter zorgt intussen in de VitaFresh-zone voor een effectieve geurverwijdering. Vijf van de nieuwe koel-vriescombinaties en diepvrieskasten beschikken daarnaast over NoFrost-technologie, die ervoor zorgt dat het apparaat nooit meer hoeft te worden ontdooid. Daarmee is het vervelende ontdooien voorgoed verleden tijd. In plaats daarvan heerst er een permanent fris klimaat bij een constant optimale energie-efficiëntie tegen A++-tarief.

Interieur-design met intelligente features à la Neff

Bij de vormgeving van de binnenruimte overtuigt CoolDeluxe onder andere met transparante schuifladen op telescooprails, diepe deurvakken, variabele vakken en de BigBox van 26 liter in het vriesgedeelte. Alleen Neff biedt het SLIDEâ & HIDEâ botervak. Net als bij het legendarische ovenmechanisme glijdt de met één hand te bedienen deur vrijwel vanzelf onder het vak – en maakt daarmee een onbelemmerde toegang mogelijk. Een andere highlight is de moderne multitray-flessenlegger, waarmee flessen of eieren variabel in de binnenruimte – in plaats van in de deur – kunnen worden bewaard.

Functionaliteit is comfort

Waar houdt functionaliteit op en begint comfort? Bij Neff gaan beide hand in hand. Bijvoorbeeld bij de nieuwe deurdemping, die in het platte scharnier is geïntegreerd? Deze sluit niet alleen onder een normale hoek goed - vrijwel geruisloos en betrouwbaar -, maar sluit ook vanaf een hoek van 20° vrijwel vanzelf. Of bij de traploos en met één hand te verstellen glasplaat en de flexibele deurvakken. Deze zijn niet alleen uitermate comfortabel te bedienen, maar scheppen ook veel flexibiliteit. Hetzelfde geldt voor het verlichtingsconcept van de Premium-inbouwserie: vlak in de zijwanden geïntegreerde, duurzame, zuinige en bijzonder helder oplichtende LED’s verlichten de binnenruimte – ook de onderste glazen vlakken en het VitaFresh-gedeelte – homogeen en helderzacht. Dat is prettig voor het oog en goed voor de overzichtelijkheid. Ook dat is koelen „deluxe“ met Neff!
 

Brochure over CoolDeluxe inbouwkoelapparatuur van Neff aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP