Bokmerk luxe achterwanden voor de keuken

De achterwand van de keuken moet bestand zijn tegen vocht, vet en krassen. Vaak wordt er voor tegels gekozen om de achterwand spatvrij en vochtbestendig te bekleden, maar er zijn ook prachtige mogelijkheden voor een strakkere en modernere look. Zo zijn er onderhoudsarme en vochtbestendige achterwanden van aluminium in elke denkbare kleur. Een duurzame oplossing met een ongekend luxe uitstraling.

Bokmerk luxe keuken achterwanden met aluminiumcoating

Voor elk interieur de juiste kleur

Een naadloze aluminium achterwand geeft een strakke en luxe sfeer aan de keuken. De aluminiumcoating achterwanden van Bokmerk zijn stijlvol, vochtbestendig en onderhoudsarm en verkrijgbaar in elke denkbare kleur. Het duurzame aluminium, mits voorzien van een beschermende coating, leent zich goed voor gebruik in omgevingen waar vocht voorkomt, zoals keukens en badkamers. En omdat de coating in elke denkbare kleur kan worden aangebracht, past een achterwand van Bokmerk in elk interieur.

Bokmerk vocht- en krasbestendige luxe achterwand voor de keuken van aluminium

Exact op maat over de oude wand heen

Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk kan zonder poespas in elk interieur worden ingepast. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht. Dankzij de exacte maatvoering past de aluminium achterwand precies over de 'oude' tegel- of glaswand in uw keuken. Bij de montage gebruikt Bokmerk technieken waardoor er geen spoortje overblijft van de eerdere achterwand. Exact op maat betekent bij Bokwerk écht exact op maat en zonder voegen of naden.

Bokmerk luxe en duurzame achterwanden met aluminiumcoating

De voordelen van aluminium achterwanden

De luxe keukenachterwanden van Bokmerk zijn bijzonder hittebestendig. Temperaturen tot 200 graden Celsius hebben geen enkele invloed op de uitstraling. Optrekkend vocht krijgt evenmin de kans om de uitstraling aan te tasten. Daarbij zijn de achterwanden van Bokmerk ook nog eens kras- en slagvast, vingerafdruk bestendig en er blijven geen strepen achter na het schoonmaken.

bokmerk keuken achterwand met aluminiumcoating

Bokmerk

Breng meer sfeer in uw interieur!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen