Aquaspot 3-in-1 keukenkraan

Direct en veilig kokend water

Kokend water kranen zijn een trend in de moderne keuken. Ze zijn de ideale hulp tijdens het koken en besparen tijd, energie, water en ruimte op het keukenwerkblad. De complete keukenmengkranen gaan nog een stap verder. Deze "alles in één" kranen zijn de nieuwe eyecatcher voor elke keuken. En dat ze ook zeer veilig zijn, bewijst Inventum met de AquaSpot  3-in-1 kookkraan met titaanboiler. Een kraan waarmee je koud, warm en kokend water tapt op de veiligste manier.

Aquaspot 3-in1 keukenmengkraan | Kokend water kraan   Aquaspot 3-in-1 intelliprotect | Inventum


Design

Inventum levert de AquaSpot kookkraan als 3-in-1 kraan; Alessio. Één kraan voor koud, warm en kokend water. Er zijn ook drie verschillende solo designuitvoeringen naast de gewone mengkraan: Lucca, Celestina en Agostina. Ieder model heeft een unieke uitstraling zodat er altijd één in uw keuken past. De meermaals internationaal bekroonde designer Mathis Heller van WeLL Design heeft zowel de boiler als de kookkraan ontworpen. En dat ziet u terug in de strakke, stijlvolle lijnen en merkt u aan het hoge gebruikscomfort.

De veiligste kookkraan

Alle kranen zijn uitgerust met het unieke soft-touch Intelliprotect®-systeem. Een slim, door Inventum ontwikkeld, veiligheidssysteem met drie instelbare niveaus. De kranen hebben een tiptoetsbediening dat ergonomisch eenvoudige bediening mogelijk maakt. De veiligheid zit in het aantal keer dat u moet drukken voor het kokend water zal stromen.  Vanwege het eenvoudige gebruik heeft de AquaSpot kookkraan de GIO ergonomie prijs mogen ontvangen. Met slechts één vingertip veilig kokend water.

Aquaspot 3-in1 complete keukenmengkraan | Inventum   Aquaspot 3-in1 keukenmengkraan | Inventum

 

Levenslange garantie

De AquaSpot kookkraan wordt als set geleverd met een combiboiler. De combiboiler levert 6 liter kokendwater uit de AquaSpot kookkraan of 12 liter warm water (60 ºC) uit de gewone mengkraan. Inventum geeft u nu een levenslange garantie*. De kwaliteitsboiler is gemaakt van titaan waardoor zelfs met kokendwater deze levenslang lekvrij is. Titaan is een zeer hoogwaardig materiaal dat vooral wordt gebruikt in de luchtvaart en medische industrie. Voor u betekent dit een onderhoudsvrije boiler met schoon en puur kokend water.

Gebruiksgemak

Met één druk op de knop heeft u direct kokend water. Wanneer u de knop los laat stopt het water direct. De kraan zelf wordt niet warm en is in hoogte te verstellen (alleen de Solo versies). Ideaal om verschillende maten pannen eronder te kunnen plaatsen. Ook kunt u de kraan helemaal ronddraaien. De pan kan dus gewoon op het aanrecht worden geplaatst zodat u niet onnodig hoeft te tillen. Het is mogelijk om de Aquaspot kookkraan zo in te stellen dat hij na 10 sec. continu blijft stromen, ook als de knop wordt losgelaten. U heeft dan twee handen vrij. Slechts één druk op de knop en het water stopt.

Bespaart tijd, water en energie

Eén  groot voordeel van direct kokend water is tijdsbesparing. U hoeft niet meer te wachten tot de waterkoker klaar is en u heeft altijd precies de afgepaste hoeveelheid die u nodig heeft. De mengkraan geeft u ook direct warm water. U verspilt geen drinkwater meer met wachten op het warme water vanuit de CV-ketel. De energie die de AquaSpot gebruikt is vergelijkbaar met de energie die u gebruikt om water te laten koken via de waterkoker en elektrische fornuis. Het grote verschil zit in de combiboiler. U heeft direct warm water waardoor uw HR- of CV-ketel niet hoeft aan te slaan.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP