Villeroy & Boch presenteert vier stoere steakmessen sets

Op zoek naar een stoer cadeau voor Vaderdag? Ville-roy & Boch introduceert vier nieuwe steakmessensets. Met prachtig barbecueweer op komst, slaat u de (snij)plank nooit mis. Super mannelijk, dus succes ge-garandeerd!

Steaktime!
Hoewel steeds meer groente- en visgerechten ook een plekje op de grill veroveren, blijft de steak toch all-time favourite. Zeker voor stoere vaders! Met een perfecte steak in gedachten, ontwierp Villeroy & Boch vier unieke steakmessensets: Oscar, Piemont, NewWave en Gourmet. Voor elke smaak een speciale look.

Villleroy&boch   Villleroy&boch

Verdraaid mooi
Terwijl Oscar en Piemont elegant en klassiek zijn, is het design van NewWave en Gourmet strak en opvallend. Het heft van NewWave is gedraaid in een hoek van 90° zodat het bestek soepel in de hand ligt. Gourmet is gewaagd en innovatief en geeft daarmee een hele nieuwe dimensie aan dineren.

Tijdloos cadeau
Niet alleen met Vaderdag, maar ook op andere momenten zijn de steakmessensets een prachtig cadeau. Vooral in de bijzondere, exclusieve cadeauverpakking met zes messen. Daarnaast zijn de sets ook verkrijgbaar in een 12-delige set met messen en vorken.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Villeroy & Boch


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief