Sparen met de BioFresh koelkast van Liebherr

Sparen met de BioFresh koelkast van Liebherr

Voedselverspilling is verleden tijd met de BioFresh inbouw koelkast van Liebherr. Gemiddeld gooit een gezin per jaar voor €400 aan eten weg. Dit staat gelijk aan 48 kilo per persoon.  Eenvoudige manieren om voedsel te besparen beginnen bij het maken van boodschappenlijstjes en het zorgvuldiger bepalen van de grootte van je portie. Maar ook de houdbaarheidsdatum en de manier waarop je voedsel bewaart in je koelkast is van groot belang.

BioFresh Liebherr koelkast   BioFresh Liebherr koelkast


Zuinig koelen

Om de strijd aan te gaan met voedselverspilling komt Liebherr met de BioFresh in de serie koelkasten om je voedsel in optimale condities te bewaren. Bij deze nieuwe koeltechniek ligt de temperatuur net boven de 0°C en is de luchtvochtigheid ideaal. Zo behouden groenten en fruit maar ook vis, vlees en zuivelproducten hun gezonde vitamines, geur en smaak tot wel drie maal langer dan in een standaard koelkast. Op deze manier kun je het weggooien van eten wel met 20% besparen.

 

BioFresh Liebherr koelkast  De statistieken

Liebherr heeft een uitgebreid assortiment energiezuinige inbouw- en vrijstaande BioFresh modellen. De BioFresh modellen vallen allemaal in energieklasse A++ of A+++ met als absolute spaarkampioen de CBP(esf) 4043. Dankzij het zeer lage energieverbruik mag de CBP(esf) 4043 zich in een nieuwe – nog niet bestaande- energie efficiëntieklasse A+++ -20% plaatsen. Zo kan een gezin dubbel besparen op zowel het weggooien van levensmiddelen als op het energieverbruik. Bijkomend voordeel is dat de BioFresh qua vorm en stijl in elke keuken past.


Brochure over Sparen met de BioFresh koelkast van Liebherr aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP