Samsung smart space koelvriescombinatie

De Samsung koelvriescombinaties deden het goed dit jaar bij de Consumentenbond testen. Tien Samsung koelkasten kwamen als ‘Beste uit de test’ en twee Samsung koelvriescombinaties werden uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Deze koelkasten zijn dus uw beste vriend in huis, zeker bij deze tropische warmte want ze behouden een constante koelingstemperatuur, ook na het openen van de deur.

Samsung koelvriescombinatie grote winnaar bij Consumentenbond

De Consumentenbond had het dus druk in de afgelopen zomerse dagen met als resultaat dat de ‘Smart Space’ koelvriescombinaties flink in de prijzen vielen. Met een gemiddels rapportcijfer tussen de 8.5 en 8.8 is Samsung dus bijna Cum Laude geslaagd! 2 koelvriescombinaties liepen zelfs weg met zowel “Beste koop’ als ‘Beste uit de test’.

Samsung koelvriescombinatie

Wat is er dan zo speciaal aan de Samsungs koelvriescombinaties? De betere koelprestatie komt door het ‘No Frost’ systeem, waardoor geen ijsvorming ontstaat. Hierdoor heb je geen last van vastzittende lades of een laag ijs op je boodschappen en hoef je je koelkast niet meer te ontdooien. Dankzij de koude luchtstromen van het ‘multi-airflow’ systeem wordt de koelkast gelijkmatig en constant gekoeld. 

Het hart van de koelkast, Samsungs Digital Inverter Compressor, werkt op vijf verschillende standen waardoor de temperatuur constant blijft. Dit zorgt bovendien voor een betere koeling waardoor producten langer vers blijven. En dat alles met een zeer laag energieverbruik.

Wat je ook gekoeld wilt hebben – van drankjes, barbecuevlees tot verse groenten en fruit – je kunt het allemaal onafhankelijk van elkaar op de juiste temperatuur koelen. De Consumentenbond prijst in het bijzonder het koelvermogen en de invriescapaciteit. Het onderscheiden model RB31FEJNBSA krijgt bijvoorbeeld het cijfer 10 op het gebied van invriescapaciteit. 

‘Smart Space’ helpt je organiseren

Groot inslaan voor bijvoorbeeld een barbecue is geen probleem, want de nieuwe ‘Smart Space’-technologie helpt je organiseren en sorteren. Van het ‘Easy Slide’ uitschuifplateau pak je gemakkelijk iets wat helemaal achterin staat. Door de Cool Select Zone kun je versproducten op de meest optimale temperatuur bewaren. Vlees leg je in de zone rond het vriespunt, terwijl je groenten en fruit op drie graden bewaart. Ook gaan de koelvriescombinaties heel zuinig om met energie (energielabel A+ t/m A+++), zodat je het energierekening omlaag brengt en het milieu spaart. De Consumentenbond gaf het model RB31FEJNBSA het cijfer 9,4 op het gebied van energieverbruik. 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP