Ontdek Samsung’s keukenapparatuur

Ontdek Samsung’s keukenapparatuur

Smart living met Samsung

Onder de slogan ‘Smart Living’ heeft Samsung haar nieuwste catalogus uitgegeven waarin de talloze innovatieve mogelijkheden staan op het gebied van keukenapparatuur. Wereldwijd genieten mensen van deze slim ontwikkelde producten. En Samsung zit niet stil. Dagelijks overschrijden zij hun eigen grenzen met vernieuwde technologie waardoor het leven in de keuken echt een feestje wordt.

Een stijlvol vormgegeven wereld

Samsung staat al sinds jaar en dag bekend om de progressieve en innovatie kijk op de immer veranderende markten. De kracht van dit bedrijf is dat de nieuwste uitvindingen nog sneller hun weg vinden naar de eindgebruiker, de consument, waardoor het gebruikscomfort vergroot wordt. Elke dag opnieuw met de innovatieve producten van Samsung als stijlvolle leidraad.

Samsung doet de afwas

Het aanbod van Samsung in de keuken strekt zich uit tot de kleinste details. Om te beginnen met de vaatwassers, welke de betere prestaties leveren met minimum verbruik. Met de A+++ score op het topmodel DW-BG970B zijn de was- en droogprestaties optimaal, terwijl er ook op energiekosten wordt bespaard door de efficiëntie. Daarnaast is elke vaatwasser muisstil, zijn er modellen met ingebouwde Storm Wash wat voorspoelen overbodig maakt door schijven die met extra druk tegen pannen en schalen aan spuiten.

   

 

Smart Koken, Smakelijk eten

Door een dubbel bereidingssysteem kan er in korte tijd een lekkere en gevarieerde ovenmaaltijd op tafel staan terwijl er ook op energie bespaard wordt. Dit wordt mogelijk gemaakt door het unieke, innovatieve Dual Cook systeem met Twin Convectie™. Op verschillende temperaturen en tijdsinstellingen kunnen er moeiteloos 2 gerechten bereid worden. En de halfmodusfunctie van de oven zorgt ervoor dat de capaciteit van de oven slim kan worden ingezet. Daarnaast heeft de NV9785B oven nog een geheim wapen: stoom! Wederom kan in deze oven de Dual Cook functie gebruikt worden en dus kun je tegelijkertijd stomen (gezond!) en braden.

 

Koken in smaakvolle stijl

Op de stijlvolle, praktische en multifunctionele kookplaten van Samsung wordt koken een feestje. Van alle markten thuis heeft Samsung intelligente inductie-, gas- en keramische kookplaten. Bij de inductiekookplaat gaat het koken snel en efficiënt. Deze verwarmt namelijk niet het glas, maar door het magnetische veld worden direct de pannen opgewarmd; snel, veilig en energiezuinig. De inductiekookplaat is ook uiterst gemakkelijk te bedienen en schoon te maken

   

 

Multifunctionele afzuigkappen

De afzuigkappen van Samsung combineren functionele technologie met een elegant design dat in perfecte harmonie is met de rest van de keuken. Stil, stijlvol, gebruiksvriendelijk met een hoge afzuigcapaciteit en halogeen verlichting.

 

Voedsel bewaren

Voedsel blijft gegarandeerd langer vers in een koelkast van Samsung. Dat komt door slimme innovaties als sensoren, gescheiden luchtstromen, aparte koelvlakken en de vooruitstrevende No-Frost technologie. En met slechts één druk op de knop is ook invriezen en ontdooien een koud kunstje.  De nieuwe koelkasten van Samsung bevatten maar liefst 20% meer inhoud terwijl de buitenmaat hetzelfde is gebleven. Daarvoor zorgt dat de vindingrijke isolatietechnologie die binnenruimte creëert zonder de buitenafmeting te vergroten. Daarnaast beschikken de Samsung koelkasten over TWIN COOLING PLUS™ systeem en de Cool Select Zone, een No Frost Zone en een volledig te openen diepvrieslade.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP