Prijswinnende Side by Side combinatie Liebherr

De Side by Side combinatie SBSes 8283 van Liebherr is met de Interior Innovation Award 2013 in de productcategorie “Keuken en huishouden” bekroond. De Interior Innovation Award staat voor innovatieve ideeën en optimale prestaties op alle productgebieden in de inrichtingsbranche. De award is op 13 januari 2013 in Köln uitgereikt. Beoordelingscriteria voor de jury zijn: gebruikswaarde, ergonomie, totaalconcept, functionaliteit & gebruiksgemak, afwerkingskwaliteit, graad van innovatie, levensduur, marketingconcept en innovatie, milieucompatibiliteit & -kwaliteit, productesthetiek, veiligheid en toegankelijkheid.

 Side by Side combinatie SBSes 8283 | Liebherr    


De Side by Side combinatie

Voor het lang en vers bewaren van levensmiddelen is de Side by Side combinatie SBSes 8283 de ideale koel/vriescombinatie. De SBSes 8283 biedt een reeks aan innovatieve details met vier klimaatzones en een IceCenter in de deur. Een groot koelgedeelte met LED lichtzuilen en BioFreshPlus techniek maakt extra lang genieten van verse levensmiddelen mogelijk. In de drie op telescooprails lopende BioFresh laden kunnen levensmiddelen tot 3x langer dan in het normale koeldeel worden bewaard. Het NoFrost vriesdeel biedt professioneel invriesvermogen. Dankzij NoFrost worden levensmiddelen niet meer met rijp bedekt en hoeft u nooit meer te ontdooien. Het IceCenter met LED verlichting beschikt over een tapmechanisme voor ijsblokjes, crushed-ice en koel water. Voor een optimale kwaliteit is in het koeldeel een waterfilter geïntegreerd.

Ook Liebherr wijnklimaatkast WTes 5872 Vinidor valt in de prijzen

Ook de design wijnklimaatkast WTes 5872 Vinidor werd bekroond met de de Interior Innovation Award 2013 in de productcategorie “Keuken en huishouden”. Een moderne wijnkast biedt gebruiksgemak, stijlvol design en de mogelijkheid om wijnen onder de beste omstandigheden (op drinktemperatuur) te bewaren. De wijnklimaatkast WTes 5872 van Liebherr  is dankzij verbeterde techniek nog efficiënter, stiller en biedt ruimte aan meer flessen. Speciale gedempte componenten, naast het trillingsvrij ophangen van de compressor zorgen er voor dat de wijnkast zeer stil is. De verschillende formaten van de wijnzones bieden extra flexibiliteit. Uw favoriete wijn kunt u op ieder moment op de juiste drinktemperatuur serveren. De temperatuur is in de verschillende zones onafhankelijk van elkaar in te stellen tussen +5°C en +20°C. Lees HIER meer over de WTes 5872 Vinidor.

Wijnklimaatkast WTes 5872 Vinidor | Liebherr

 

 


Brochure over Prijswinnende Side by Side combinatie Liebherr aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP