Miele keuken inbouw apparatuur

Miele keuken inbouw apparatuur

Miele, dé fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur zoals afwasautomaten, combi-stoomovens en overige inbouwapparatuur voor professionele toepassingen heeft haar laatste snufjes geïntroduceerd . Sinds de oprichting is het motto 'immer besser' oftewel 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.

Nieuwe serie slimme afwasautomaten

Met de nieuwe G 6000-serie afwasautomaten slaagt Miele er opnieuw in een aantal opvallende innovaties te realiseren. Kenmerkend voor de nieuwe Miele-afwasautomaten zijn de comfortabele en intuïtieve bediening, het perfecte reinigingsresultaat en de zeer lage verbruikswaarden. De topmodellen doen daar nog een schepje bovenop met de innovatieve Knock2open-functie. Hierbij opent de deur van de afwasautomaat zich automatisch wanneer er twee keer op de deur wordt geklopt. Deze zeer innovatieve afwasautomaten zijn de ideale oplossing voor een greeploze keuken.

 

Miele vaatwasser

 

De nieuwe combi-stoomoven XXL

De combi-stoomoven XXL van Miele maakt perfect koken, braden en bakken mogelijk. U kunt eindeloos veel combinaties maken. Deze combistoomoven van 60 cm hoog en 60 cm breed beschikt over een inhoud van maar liefst 68 liter. Door deze afmetingen is de combi-stoomoven XXL van Miele de ultieme combinatie van een volwaardige oven en een stoomoven in een apparaat. Het apparaat uit de designlijn PureLine is - evenals de combi-stoomovens XL (met een inhoud van 48 liter) - uitgerust met de MultiSteam-technologie voor korte opwarmtijden en gelijkmatige verdeling van de stoom, alsmede vele automatische programma’s. Achter het bewegende bedieningspaneel bevinden zich het waterreservoir en condensreservoir. Hiernaast vindt u de belangrijkste kenmerken van de combi-stoomoven.

  Miele Combi Stoomoven 
Brochure over Miele keuken inbouw apparatuur aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP