Liebherr wijnklimaatkast UWT 1682 met TipOpen

Liebherr wijnklimaatkast UWT 1682 met TipOpen

Wijnklimaatkasten zijn de ideale vervangers van een natuurlijke wijnkelder en daarnaast zijn ze vaak ook nog echte eyecatchers in het interieur. Of het nu gaat om rode wijn, witte wijn of toch liever champagne of rosé, met een wijnklimaatkast serveert u altijd op exact de juiste temperatuur.

Liebherr wijnklimaatkast Vinidor UWT 1682 met TipOpen    Liebherr Wijnklimaatkast UWT 1682 Vinidor


TipOpen technologie

Liebherr presenteert de TipOpen technologie voor de nieuwe Vinidor wijnklimaatkast UWT 1682. Deze techniek maakt het mogelijk de deur te openen zonder de aanwezigheid van een handgreep. Bij het lichtjes aanraken van de glasdeur,  opent deze 7 cm waarna de deur gemakkelijk verder kan worden geopend. Wanneer de deur binnen drie seconden niet verder wordt geopend, dan sluit deze weer automatisch dankzij de SoftSystem deursluiting. Dankzij de TipOpen techniek is de UWT 1682 ook geschikt voor integratie in greeploze keukens.

Liebherr wijnklimaatkast Vinidor UWT 1682

   

Altijd de juiste temperatuur

Om optimaal van een wijn te kunnen genieten, moet de wijn op de juiste temperatuur worden geserveerd. De Vinidor UWT 1682 van Liebherr biedt twee wijnsafes waarin de temperatuur onafhankelijk van elkaar tussen de +5°C en +20°C kan worden ingesteld. Zo kunnen bijvoorbeeld rode en witte wijn tegelijkertijd op de ideale serveertemperatuur worden bewaard. De UWT 1682 gaat efficiënt om met energie, per dag is het verbruik slechts 8 cent. Bovendien heeft deze wijnkast, dankzij de gedempte onderdelen en de trillingvrij gemonteerde compressor, een bijzonder laag geluidsniveau van 36 dB(A). De luchtvochtigheid kan worden aangepast en het apparaat beschikt over een FreshAir koolstoffilter voor de aanvoer van zuivere lucht. Een deuralarm, een temperatuuralarm en een isolatieglasdeur met UV-protectie waken over de kwaliteit van de wijn.

 Wijnklimaatkast Liebherr Vinidor UWT 1682    


Stijlvolle presentatie

De UWT 1682 biedt plaats aan 34 flessen van Bordeaux-formaat en de temperaturen kunnen worden ingesteld via het tiptoets bedieningspaneel met digitale temperatuuraanduiding. Voor een gelijkmatige verlichting zijn beide temperatuurzones voorzien van dimbare LED-verlichting die apart geschakeld kan worden. Dankzij de minimale warmteafgifte van de LED’s kan de verlichting continu blijven branden voor een stijlvolle presentatie. De handgemaakte houten plateaus op telescooprails bieden een perfect overzicht en een gemakkelijke toegang tot de flessen.

 

Brochure over Liebherr wijnklimaatkast UWT 1682 met TipOpen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP