Sinos lijn keukenaccessoires van Franke

Sinos lijn keukenaccessoires van Franke

Sinos lijn keukenaccessoires in vloeiende, ronde lijnen: spoelbak, kraan en afzuigkap

Op de woonbeurs 2013 introduceert keukenspecialist Franke Kitchen Systems haar nieuwste keukenaccessoires lijn Sinos: de kraan, de spoelbak en de afzuigkap in deze serie hebben prachtige vloeiende, ronde vormen gekregen in hun ontwerp en hierdoor passen ze feilloos in elke keuken.

Met het ontwerp van de Sinos-lijn gaat Franke in tegen de minimalistische keukentrend van de afgelopen jaren waarbij strakke lijnen hoogtij vierden. De kraan is beschikbaar met een vaste of uitrekbare uitloop en in een chromen en een roestvrijstalen uitvoering verkrijgbaar. De afzuigkap is uitgevoerd met wit of zwart glas. Bij de spoelbak kan ervoor gekozen worden voor een enkele of anderhalve spoelbak met afdruip of een dubbele spoelbak.

Franke Sinos afzuigkap   Franke Sinos kraan spoelbak

Keuken Accessoires

Er is ook een zeeppompje in de Sinos-stijl beschikbaar. Bovendien zijn er diverse accessoires van Franke verkrijgbaar die mooi passen bij de stijl en uitstraling van de Sinos-lijn. Zo kan de keukencollectie gecompleteerd worden met een afdruiprek, snijplank of rolmat.

“De Sinos-lijn is geschikt voor kookliefhebbers die houden van een wat ronder design in plaats van de strakke lijnen die de laatste jaren populair waren. Met de toevoeging van de Sinos-lijn aan ons assortiment heeft de klant een nog ruimere keuze,” zegt Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland. “We kijken ernaar uit onze nieuwe producten aan het Nederlandse publiek voor te stellen tijdens de Woonbeurs en zijn erg benieuwd naar de reacties.”


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP