AirDnD.nl & Miele starten bijzondere samenwerking huiskamerrestaurants

AirDnD.nl & Miele starten bijzondere samenwerking huiskamerrestaurants

Miele en het online platform voor huiskamerrestaurants AirDnD.nl (Air Drink 'n Dine) gaan een bijzondere culinaire samenwerkingen aan. AirDnD.nl is een platform waarop online een etentje in een huiskamerrestaurant van een hobbychef kan worden geboekt. Miele zal op regelmatige basis de AirDnD-hobbychefs uitnodigen voor speciale kookworkshops in het Experience Center te Vianen om vooral kennis en recepten met elkaar te delen.

AirDnD en Miele maken iedere keuken toegankelijk

Miele zal tijdens de kookworkshops in Vianen haar kennis over verschillende kookwijzen aan de hand van Miele-keukenapparatuur met de hobbykoks van AirDnD.nl delen. “Op deze manier dragen we eraan bij dat hobbychefs zich bewust worden van de mogelijkheden van onze apparatuur, zodat zij altijd een gezonde en bijzondere maaltijd voor hun gasten op tafel kunnen zetten”, aldus Verhoeven van Miele. Rob Lagendijk, co-founder en CEO AirDnD.nl: "Wij gaan alleen partnerships aan met bedrijven die in onze ogen een toegevoegde waarde zijn voor onze hobbychefs en gasten. De uitwisseling van kennis, in de samenwerking met een ijzersterk merk als Miele, is daar een mooi voorbeeld van."

Miele & tv-chef Roberta Pagnier

TV-chef Roberta Pagnier en Miele: culinaire online video's en heerlijke recepten #koken

Miele gaat nog een culinaire samenwerking aan. De sympathieke Italiaanse tv-chef Roberta Pagnier - bekend van 24Kitchen en Carlo's TV café - gaat een prominente rol spelen in de communicatie van Miele. Zo gaat zij culinaire online video's maken, heerlijke recepten ontwikkelen en is ze culinair expert in een door Miele gesponsord tv-programma. Stefan Verhoeven, managing director van Miele Nederland reageert: “Door deze samenwerkingen komen wij op een vernieuwende en onderhoudende manier in contact met onze klanten, met als doel ze te inspireren en te voorzien van relevante informatie over gezond en lekker koken.

Gezond koken hoog in 't vaandel

Roberta (1979) werd geboren in Amsterdam en heeft een Italiaanse moeder. Dankzij haar kookt ze vanaf haar jonge tienerjaren zeer intensief. Als tv-chef wil Roberta kijkers inspireren om thuis verse, gevarieerde en verantwoorde gerechten te bereiden met een pure smaak. Pagnier en Miele delen dus een grote passie voor gezond koken. Zo is zij groot fan van de stoomoven: “In de professionele keuken kennen we de voordelen van koken met stoom als geen ander. Daarom wil ik mensen met mijn recepten graag laten kennismaken met deze manier van gezond en smakelijk koken. Lees hier meer over combi-stoomovens van Miele...

Miele combi-stoomoven - koken met stoom
Miele combi-stoomoven

Pagnier zal voor Miele culinaire online video's gaan maken, heerlijke recepten ontwikkelen en ze is te zien als culinair expert in het populaire programma RTL Woonmagazine waaraan Miele meewerkt. Bovendien gaat Roberta kookchallenges aan met aansprekende  bloggers. Bekijk hier de kook-challenge met stoomoven van foodblogger Reny van Mind Your Feed!


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief