Keukenstudio van den Bijtel

Concourslaan 21
2132 DH HOOFDDORP

Tel: 023-5571660
Fax: 023-5571662

http://keukenstudiobijtel.nl info@keukenstudiobijtel.nl

KEUKEN KOPEN IN HOOFDDORP:

Begin 2005 vestigde Keukenstudio Van Den Bijtel zich in het grootsopgezette, zeer moderne winkelcentrum in Hoofddorp. Dit bedrijf is in oorsprong ontstaan uit het Installatiebedrijf Van Den Bijtel, waarmee al jaren grondige ervaring is opgedaan met het installeren van keukens en badkamers, alsook met de daarmee samenhangende verbouwingen.

Keukenstudio Van Den Bijtel is een kleinschalig bedrijf van Gert-Jan en Ingrid van den Bijtel. Persoonlijke aandacht, Creativiteit en Goede Service vinden wij heel belangrijk. Deze aspecten worden niet alleen ingezet bij de voorbereiding tot aankoop, maar ook bij de installatie van de aangekochte keuken. Het bijzondere van deze aanpak is, dat vanaf het eerste contact tot en met de installatie het gehele proces in één hand wordt gehouden, namelijk de voorbereiding en uitvoering door Gert-Jan van den Bijtel persoonlijk.

Graag realiseren wij voor u de perfecte keuken en luisteren naar uw wensen. Bovendien zijn wij graag bereid u thuis te bezoeken om een indruk te krijgen van de situatie waarin de installatie moet plaatsvinden.

Vervolgens maken wij een tekening op schaal, waarvan een impressie in 3D wordt gemaakt, hierdoor krijgt u een vrij nauwkeurig beeld van hoe uiteindelijk uw keuken er komt uit te zien. U bent van harte welkom in onze Keukenstudio in Hoofddorp.

Naast de installatie van keukens heeft ons bedrijf veel ervaring opgedaan met het installeren van badkamers, toiletten e.d. en de daarbij noodzakelijke verbouwingen.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 10:00 tot 17:30 uur
Woensdag: van 10:00 tot 17.30 uur
Donderdag: van 10:00 tot 17.30 uur
Vrijdag: van 10:00 tot 17.30 uur
Zaterdag: van 10:00 tot 16:30 uur
Zondag: Gesloten

N.B. Bovendien bestaat de mogelijkheid om buiten genoemde openingsuren afspraken te maken.

Foto's

Merken