Keukenstudio van den Bijtel

KEUKEN KOPEN IN HOOFDDORP:

Begin 2005 vestigde Keukenstudio Van Den Bijtel zich in het grootsopgezette, zeer moderne winkelcentrum in Hoofddorp. Dit bedrijf is in oorsprong ontstaan uit het Installatiebedrijf Van Den Bijtel, waarmee al jaren grondige ervaring is opgedaan met het installeren van keukens en badkamers, alsook met de daarmee samenhangende verbouwingen.

Keukenstudio Van Den Bijtel is een kleinschalig bedrijf van Gert-Jan en Ingrid van den Bijtel. Persoonlijke aandacht, Creativiteit en Goede Service vinden wij heel belangrijk. Deze aspecten worden niet alleen ingezet bij de voorbereiding tot aankoop, maar ook bij de installatie van de aangekochte keuken. Het bijzondere van deze aanpak is, dat vanaf het eerste contact tot en met de installatie het gehele proces in één hand wordt gehouden, namelijk de voorbereiding en uitvoering door Gert-Jan van den Bijtel persoonlijk.

Graag realiseren wij voor u de perfecte keuken en luisteren naar uw wensen. Bovendien zijn wij graag bereid u thuis te bezoeken om een indruk te krijgen van de situatie waarin de installatie moet plaatsvinden.

Vervolgens maken wij een tekening op schaal, waarvan een impressie in 3D wordt gemaakt, hierdoor krijgt u een vrij nauwkeurig beeld van hoe uiteindelijk uw keuken er komt uit te zien. U bent van harte welkom in onze Keukenstudio in Hoofddorp.

Naast de installatie van keukens heeft ons bedrijf veel ervaring opgedaan met het installeren van badkamers, toiletten e.d. en de daarbij noodzakelijke verbouwingen.

Keukenstudio van den Bijtel
Concourslaan 21
2132 DH HOOFDDORP

Wij verkopen de volgende merken:

ABK InnoVent
AEG
Boretti
Erbi
Franke
Grohe
KitchenAid
Kuhlmann Keukens
KWC
Liebherr
Miele
Pitt cooking

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen