Stijlvolle binnendeuren tussen woonkamer en keuken

Stijlvolle binnendeuren tussen woonkamer en keuken via homingxl #binnendeuren #deuren #interieur #homingxl

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar de binnendeuren in je woning hebben een grote invloed op de sfeer van je interieur. Zelfs de kleinste details kunnen een ruimte transformeren. Het is daarom de moeite waard om te kijken naar de verschillende mogelijkheden die je hebt op het gebied van binnendeuren. Ben je op zoek naar een moderne deur, de klassieke look of juist een industrieel exemplaar?

Een klassieke binnendeur

Is je woning klassiek of landelijk? Dan kan je deze stijl nog beter naar voren brengen door te kiezen voor een binnendeur in deze stijl. Maar wat maakt een deur nou klassiek? Er zijn vaak een aantal elementen die een deur deze uitstraling kunnen geven. Houten panelen zorgen voor een authentieke en landelijke look. Er zijn talloze deuren te vinden met dit soort panelen in allerlei maten en opstellingen. Elegante ramen in een sierlijke vorm zijn natuurlijk ook echt klassiek. Bovendien zorgen ze ervoor dat je vanuit de woonkamer gewoon kan zien wat er in de keuken gebeurt.

Voor de industriële woning

Een industriële keuken is helemaal in, maar het is moeilijk om deuren te vinden die bij deze stijl passen. Een simpele houten deur in een witte kleur kan er namelijk erg vreemd uitzien in combinatie met de robuuste stijl van je keuken. Kies daarom voor een exemplaar in een donkere kleur, zoals zwart of grijs. Over het algemeen kan je de deur het beste rustig houden wanneer je voor een donkere kleur kiest. Zo gaat je binnendeur namelijk helemaal op in de rest van je keuken.

Een moderne binnendeur

Moderne interieurs zijn tegenwoordig alweer bijna klassiek te noemen. Dat komt doordat de rechte vormen en strakke lijnen nooit vervelen. Het is niet moeilijk om een passende binnendeur te vinden voor dit soort interieurs. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een deur met geometrische vormen. Deze vormen kunnen terugkomen in de vorm van ruitjes, maar ook als kleine geometrische panelen. Houd het vooral subtiel, aangezien dat een moderne deur onderscheidt van een klassiek exemplaar.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief