Geld lenen voor een Keuken?

Geld lenen om een keuken te verbouwen

Niet iedereen heeft voldoende spaargeld op de bank om een verbouwing of nieuwe keuken te betalen of te kopen. Heb je een nieuwe woning gekocht en moet er nog verbouwd worden of ben je toe aan een nieuwe keuken, dan kan het lenen van geld voor dit specifieke doel een goed alternatief zijn.

Eigen huis kopen

Het kopen van een huis is met de huidige lage rentestanden van dit moment zeer aantrekkelijk. De huizenprijzen zitten weliswaar fors in de lift maar gezien de lage rentestanden zijn de maandlasten toch vaak voordeliger dan bij het huren van een huis. Eenmaal aangekocht blijkt dat het meefinancieren van een verbouwing in de hypotheek veelal op problemen stuit. Er mag namelijk niet meer gefinancierd worden dan de marktwaarde van de woning. Een eventuele nieuwe keuken moet dan veelal uit eigen middelen betaald worden.

Een persoonlijke lening afsluiten?

Wanneer u niet over het geld beschikt om zelf een verbouwing of keuken te betalen is er een alternatief. U kunt overwegen hiervoor een persoonlijke lening af te sluiten. Hiermee leent u het bedrag dat u nodig heeft om de keuken aan te kopen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van de keuken uit eigen middelen te betalen en een deel te financieren.

Het is wel verstandig om van te voren te bedenken en uit te rekenen wat u per maand kunt missen om te betalen aan de persoonlijke lening. Zo kunt u zelf de gewenste looptijd en gewenste maandtermijn op elkaar afstemmen.

Wanneer u dit heeft bepaald kunt u bij Frisia Financieringen terecht voor een passende financiering voor uw keuken. Frisia Financieringen is een bemiddelaar in consumptief krediet en werkt samen met gespecialiseerde kredietbanken die de laagste rentetarieven in de markt kunnen bieden.

En met de persoonlijke lening van Frisia weet u van tevoren waar u aan toe bent met een vaste rente over de gehele looptijd, een vaste looptijd die vooraf overeengekomen is en boetevrij aflossen wanneer u dat wilt. Dus ook qua voorwaarden dik in orde.

Meer weten over uw mogelijkheden? Bekijk vrijblijvend onze website.

Geld lenen om de keuken te verbouwen

Bron foto nieuwe keuken
Bron foto oude keuken

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief