Altijd warm water in de keuken

Altijd warm water in de keuken met een hoogrendement CV of HR ketel

We weten ons allemaal wel te herinneren dat de CV ketel van vroeger veel meer onderhoud vergde dan de ketels die vandaag de dag worden verkocht. Vooral de HR (Hoog Rendement) ketel maakt erg veel indruk. Dat heeft overigens tal van redenen.

Zo zijn de ketels milieuvriendelijker dan voorgangers en kun je er behoorlijk veel geld mee besparen. Wat voor veel mensen echter een nog belangrijkere reden is: ze hebben een veel hoger rendement, waardoor je veel meer comfort in huis hebt. Eindelijk kun je gewoon douchen, ook al gebruikt er ergens anders in huis iemand warm water. En je hebt met een hoog rendement CV ketel ook altijd warm water in de keuken. Wel zo handig natuurlijk als je wilt afwassen! Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze ketels in rap tempo de markt veroveren en dat degenen die er één hebben, eigenlijk niets anders meer willen.

HR ketel

HR ketels bestaan al enkele decennia en zijn in die periode natuurlijk door ontwikkeld, waardoor ze vandaag de dag beter dan ooit zijn. Het rendement met deze ketels wordt op een eenvoudige manier hoger: het koude water dat terug komt, wordt in een speciale warmtewisselaar voorverwarmd met rookgassen. Daardoor condenseert een deel van de waterdamp waarbij er behoorlijk veel warmte vrijkomt, die weer in het systeem kan worden gebruikt. Praktisch gezien levert dit veel meer comfort op in huis. Je kunt met een dergelijke CV ketel eindelijk afwassen wanneer je wilt en je hoeft niet eerst te wachten tot er weer warm water beschikbaar is in de keuken. Het is er simpelweg altijd. Daarbij kun je ook meerdere dingen tegelijk in huis doen met warm water en hoef je niet op elkaar te wachten.

En je bespaart ook nog eens geld

Omdat de vernieuwde HR ketels ook nog eens een stuk zuiniger werken, zijn ze veel beter voor het milieu. En doordat je minder gas verbruikt, ben je niet alleen goed bezig voor het milieu, maar ook nog eens voor je eigen portemonnee. Je bespaart jaarlijks namelijk een flinke bak met geld door een dergelijke ketel te gebruiken. Eén van de partijen die betrouwbare ketels levert waar je ook in de toekomst veel plezier van hebt is de CV ketel van CVkoopjes.nl Deze partij heeft een ruim assortiment en de kennis in huis om je te adviseren.

Goed advies is van zeer groot belang, want op deze manier krijg je een hoogrendementsketel die bij jouw verbruik en gebruik past. Dat is zowel fijn voor jouw centjes als voor het milieu!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief